Contratemps

Podem controlar el temps? Hem interioritzat els dispositius de vigilància que un dia van pertànyer a les fàbriquees i que ara ja s’han instal·lat a tota la societat? Ens en podem escapar?
Al Caixaforum Barcelona una sèrie d’instal·lacions artístiques d’artistes contemporanis dins el marc d’exposicions temporals “Comisart – noves mirades sobre la col·lecció La Caixa” ens ofereix la possibilitat de reflexionar sobre el control del temps com a tema artístic.
Segons el programa de mà de Caixaforum:” Aquesta exposició rastreja formes de pensament artístic que operen a contracorrent dels models temporals prefixats. A partir de les obres de la col·lecció La Caixa, la mostra presenta el treball de deu artistes que posen en suspens l’economia del temps capitalista i ens conviden a interrogar-nos sobre la dimensió íntima i afectiva que prenen els nous mecanismes de control dins l’àmbit del treball.”
Fins 24 d’agost.

__ATA.cmd.push(function() { __ATA.initVideoSlot('atatags-370373-614673e7da2b0', { sectionId: '370373', format: 'inread' }); });
__ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-26942-614673e7da2df', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Anuncis', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacitat', } } }); });

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: