Love me - Zed Nelson

Al Palau Robert de Barcelona fins el 31 d’agost podem trobar una exposició de fotografies de Zed Nelson.

És utòpic voler tenir un cos perfecte?

Nelson reflexiona:
“He viatjat molt, i m’he adonat que no només els llocs començaven a semblar tots iguals, sinó que les persones també s’assemblaven cada cop més entre elles”

L’exposició reflexiona sobre les conseqüències de la indústria de la bellesa, una indústria globalitzada que factura molts milions de dòlars a l’any. El culte al cos ja s’ha convertit en una nova religió.
Vivim immersos en una societat que reivindica i idealitza la joventut. La promesa de la millora física s’alimenta amb campanyes publicitàries i a través de mitjans de comunicació occidentals amb motivacions comercials que mostren uns cànons de bellesa cada cop més restringits.

Nelson també destaca: com que els nostres referents són cada cop més joves i més idealitzats, ens fa tanta por envellir que aquest intent de preservar la joventut ens genera una obsessió pel cos. Com que vinculem l’autoestima a la nostra imatge, les conseqüències psicològiques i emocionals que això comporta són molt complexes.

__ATA.cmd.push(function() { __ATA.initVideoSlot('atatags-370373-614663e93526f', { sectionId: '370373', format: 'inread' }); });
__ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-26942-614663e935293', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Anuncis', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacitat', } } }); });

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: