Modernisme: Art – Tallers – Indústries

Modernisme - Art-Tallers-indústries

El Modernisme és molt més que edificis i arquitectura. Fou un autèntic moviment artístic i cultural que va aplegar moltes altres arts i indústries i que van tenir un paper molt rellevant.

La Fundació Catalunya La Pedrera ens ofereix fins el 7 de febrer de 2016 la possibilitat de redescobrir algunes de les arts aplicades i decoratives (vidrieria, forja, ceràmica, fusteria…) que van convertir El Modernisme en un Art Total.

És una exposició absolutament recomenable i molt agraïda ja que permet redescobrir, més enllà dels grans noms i arquitectes, altres noms i artesans que també formen part de la història del Modernisme a Catalunya.

Tota la informació a: Modernisme – Art – tallers – indústries

M Martí exposició Modermisme a La Pedrera

L’exposició «Modernisme. Art, tallers, indústries» ofereix una visió d’aquest moviment centrada en les arts aplicades i decoratives i en els oficis artístics que hi van tenir un paper més rellevant. Alhora, vol posar en relleu i reivindicar el treball dels nombrosos tallers d’artesans i de les diverses indústries que van contribuir a implantar-lo, mitjançant la recuperació de procediments antics i la introducció de nous materials i tècniques per tal d’aconseguir productes millors i més competitius i, d’altra banda, la incorporació de sistemes moderns de distribució comercial per satisfer la demanda creixent.

Actualment existeix moltíssima informació i documentació sobre aquest període artístic, històric i cultural. Vet aquí un simpàtic i sorprenent video que recrea aquella època a partir de maquetes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: