Bruce Davidson a Barcelona

Davidson

La Fundació Mapfre ens ofereix la possibilitat de resdescobrir algunes de les sèries de fotografies més destacades de la trajectòria del fotògraf nordamericà Bruce Davidson. Rera les imatges, algunes ja icòniques del propi artista s’amaga una sensibilitat molt especial en temàtiques socials que s’han convertit en un excel·lent testimoni de la història recent dels EE.UU.

En blanc i negre i utilitzant diverses tècniques i càmares segons l’època i el projecte, la seva mirada és única ja que ha conseguit convertir algunes imatges en iconogràfiques del seu temps.

Només per tot això val la pena visitar la retrospectiva que hi ha ubicada en la sala d’exposicions de la Casa Garriga i Nogués de Barcelona.

Segons la Fundació:

Las series que se muestran en la exposición nos desvelan la  mirada humanista de Bruce Davidson. Las personas son el centro de su fotografía y el artista nos presenta diversas realidades en distintos países. Las tensiones sociales en Inglaterra, los mineros de Gales, las bandas callejeras de Brooklyn, la lucha de los derechos humanos en Estados Unidos o la dureza de la vida en Harlem son algunos de sus temas. Su obra es el reflejo de un compromiso ético ante las duras realidades de entornos precarios y vulnerables en los que se desenvuelve la existencia cotidiana de las personas fotografiadas.

Molt recomenable.

On? Fundació Mapfre – Sala d’Exposicions – Casa Garriga i Nogués de Barcelona

Fins el 28 d’agost de 2016

+info a Bruce Davidson – Fundació Mapfre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: