Un Thyssen mai vist arriba a Barcelona

PETER PAUL RUBENS Retrat d'una jove dama amb rosari, c. 1609-1610 Museo Thyssen-Bornemisza, Madrid

PETER PAUL RUBENS Retrat d’una jove dama amb rosari, c. 1609-1610 Museo Thyssen-Bornemisza, Madrid

Caixaforum Barcelona ens reserva per la temporada de tardor i principis d’hivern una nova i excepcional exposició basada amb obres de la col·lecció del Museu Thyssen-Bornemisza de Madrid.

Un Thyssen mai vist pot ser una ocasió única per veure d’aprop una selecció excepcional de grans mestres de la col·lecció d’aquest Museu: Fra Angelico, Brueghel, Rubens, Rembrandt, Canaletto, Cézanne, Pissarro, Picasso, Hopper.

Segons el propi Caixaforum:

“Per primera vegada des que la col·lecció Thyssen-Bornemisza va ser adquirida per l’Estat espanyol en 1993, un gran conjunt d’obres mestres del Museu Thyssen s’exposaran fora de Madrid. En ocasió del 25 aniversari de l’obertura del Museu, que se celebra en 2017, arriba a Caixaforum de Barcelona aquesta selecció de 62 obres mestres, incloent 8 pintures habitualment instal·lades en el dipòsit Thyssen en el MNAC.”

“El propòsit d’aquesta exposició és oferir a Barcelona un Thyssen que mai s’ha vist a Madrid. Les obres mestres són les que habitualment poden veure’s a les sales del Thyssen de Madrid, però ara instal·lades en un ordre inèdit.”

“Una nova lectura de la col·lecció Thyssen basada en cinc gèneres: pintura religiosa, retrat, naturalesa morta, paisatge i paisatge urbà.”

Un Thyssen mai vist

On? Caixaforum Barcelona

Quan? del 04.11.16 al 05.02.17

+info a: Un Thyssen mai vist

 

Deixa un comentari

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.