Barcelona fotògrafes

En temps de Covid convertir l’espai públic que hi ha davant els equipaments culturals com espais per compartir art i cultura no deixa de ser una opció innovadora.

I aquesta és l’opció que podem trobar davant del Born Centre de Cultura i Memòria on es reinvidica la memòria fotogràfica de la ciutat a través dels ulls de les grans fotogràfes que han intervingut en l’imaginari fotogràfic visual col·lectiu de Barcelona.

Com ens informa un web de l’Ajuntament barceloní:

Al llarg del temps han estat moltes les dones que han retratat la història de Barcelona a través dels objectius de les seves càmeres. L’exposició “Barcelona fotògrafes” és una crònica visual de la història recent de la ciutat que reivindica la tasca de tantes dones que han estat oblidades en la construcció de la imatge moderna de Barcelona. Es pot visitar del 6 de març al 6 de juny davant d’El Born Centre de Cultura i Memòria.

Durant tres mesos la plaça Comercial, davant d’El Born Centre de Cultura i Memòria, esdevindrà un espai expositiu gratuït a l’aire lliure per reivindicar el paper de la dona en la fotografia a través de 70 imatges de 21 fotògrafes que han tingut un paper cabdal per conèixer la Barcelona real.

De la Segona República als anys noranta. Un viatge fotogràfic amb nom de dona

Barcelona fotògrafes”, exposició davant d’El Born CCM fins el 06.06.2021

Barcelona fotògrafes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: